A1 WEER KAMPIOEN, NU IN DE 4e KLASSE!

Zondag 9 oktober, in de stromende regen reden we naar Krommenie voor de wedstrijd tegen Furore A2. Bij winst betekende dit ons kampioenschap.

Aanval: Marit, Maaike, Britte, Jessica
Verdediging: Andor, Eric, Kaija, Madelon
Wissel: Nina, Emma, Raoul
Ook mee: Appie

In de stromende regen nam Furore de bal uit, maar al snel werd de bal onderschept. Maaike zag kans om na 34 seconden de 0–1 te maken met een mooie wegtrekbal.
Ook de 0–2 scoorde Maaike met een doorloopbal. In de 10e minuut schoot Kaija er een afstandschot in, 0–3. Hierna kon Furore toch iets terug doen, 1–3 werd het met een doorloopbal.
Er werden heel wat kansen gemist maar Britte maakte in de 24ste minuut een doorloopbal, 1–4, en zo bouwden we onze voorsprong rustig uit.
Voor de rust scoorden we nog twee doelpunten een doorloopbal bam Marit en een afstandschot van Andor. De ruststand was dus 1–6.
Na de rust gingen we gewoon door in de stromende regen, natter dan nat konden we niet worden(gold ook voor de coaches) en ook het scoren bleef doorgaan.
Madelon gaf Eric een doorloopbal aan en zo stond het 1–7. In de 12e minuut kregen we een strafworp mee, Marit nam hem en zo werd het 1–8.
In de 14e minuut scoorde Marit weer, nu een wegtrekbal bij de korf, 1–9. Het spel ging wat heen en weer maar in de 24ste minuut maakte Andor zijn tweede doelpunt, Eric gaf hem een doorloopbal aan, 1–10.
In de zelfde minuut maakte Furore hun tweede doelpunt met een doorloopbal 2–10. In de laatste minuten van de wedstrijd scoorden we nog twee keer, Marit maakte haar vierde doelpunt van de middag met een
doorloopbal en Nina met een afstandschot 2–12. Maar ook Furore maakte er nog twee een doorloopbal en een omdraaibal zorgen uiteindelijk voor een 4–12 eindstand.
KAMPIOEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wat een geweldig resultaat! Een klasse hoger en dan meteen kampioen worden klasse hoor meiden en jongens!!!!!
Er waren bloemen en een speech van Carla en volgende week is er nog taart voor iedereen.
Wij willen alle supporters bedanken voor hun aanwezigheid bij deze wedstrijd want ondanks de regen waren er een heleboel. Mensen van het eerste hartstikke leuk dat jullie er ook waren en super dat ook jullie de wedstrijd tegen Furore wonnen.

Topscore
Marit 15 Britte 4
Andor 12 Nina 4
Maaike 9 Kaija 3
Eric 5 Madelon 1

Opgeslagen in: Junioren A1Seizoen 2011-2012Verslagen

Tags:

RSSComments (0)

URL Terugkoppeling

Het is niet mogelijk reacties te plaatsen.