Adres en route

Veldadres
Bernard Zweersstraat 2
2033 DE Haarlem

 

Zaaladres
Fie Carelsenplein 1
2036 AM Haarlem

 

Route veld
Neem zowel vanuit het zuiden als vanuit het noorden, op de A9 afslag Haarlem Zuid.  Volg de rechterrijstrook bij het knooppunt Haarlem-Zuid-Knooppunt Rottepolderplein om de borden Haarlem-Zuid/Zandvoort/N205te volgen. Bij de eerste stoplichten rechtsaf om op de Prins Bernhardlaan te komen. Ga de eerste links om op de zomervaart te komen. Het veld ligt na 50 meter aan uw linker hand. 

 

Route zaal
Neem zowel vanuit het zuiden als vanuit het noorde, op de A9 afslag Haarlem Zuid. Volg de rechterrijstrook bij het knooppunt Haarlem-Zuid-Knooppunt Rottepolderplein om de borden Haarlem-Zuid/Zandvoort/N205te volgen. Bij de eerste stoplichten gaat u links af  de Amerikaweg op. Volg deze weg tot u niet ver kunt, ga hier rechtsaf en meteen weer linksaf. Ga bij de eerste rotonde linksaf en als u niet verder kunt gaat u naar rechts. Hier vindt u de parkeerplaats van de hal. 

 

Parkeren bij het veld

U kunt in de straat parkeren aan de kant van de school (tegenover de ingang van het veld). Sinds September 2018 is het niet meer toegestaan om aan de kant van het veld te parkeren.

 

Reacties zijn gesloten.