Even voorstellen… deel 2/3

Nadat vorige week Jasper wat meer over zichzelf heeft verteld, is het deze week de beurt aan Miranda. Miranda traint al sinds 2de helft veld van het vorige seizoen met de selectie mee en sinds dit seizoen is ze ook wedstrijden gaan spelen. Net als Jasper speelt ze in het 2de maar maakt ze wel deel uit van de selectie. 

 

Miranda 

 

Hoi!

 

Mijn naam is Miranda en ik ben dit jaar 30(!) geworden. Ik woon samen met mij vriend Jort, zoontje Noah en kat Siebe. Ik houd van verre reizen, met mijn vriendinnen (‘de ladies’) afspreken, actief zijn op het kunstgrasveld en in de zaal (korfbal), op het strand (beachvolleybal), golfsurfen) en in de sneeuw (snowboarden).

 

Geboren in Dordrecht en getogen in Zwijndrecht, heb ik op mijn 18de mijn ouderlijk huis verruild voor een studentenkamer in Leiden om Biomedische Wetenschappen te gaan studeren. Tijdens mijn master Wetenschapscommunicatie kwam ik erachter dat schrijven me goed ligt. Na een korte carrière als wetenschapsjournalist in Hilversum, ben ik voor een baan in farmaceutische industrie gegaan. Dat bevalt nog steeds goed. Op dit moment werk ik 4 dagen in de week als klinisch kwaliteitsmanager bij Astellas, een Japans bedrijf dat geneesmiddelen ontwikkelt.

 

Van mijn 7e tot 18e levensjaar heb ik gekorfbald bij CKV Albatros in Zwijndrecht. Het korfballen heb ik toen ik in Leiden woonde nog twee jaar voortgezet bij het studenten spin-off team van de Danaïden: KIEMS (Korfbal Is Een Mietjes Mooie Sport). Van 2009-2018 heb ik gevolleybald. Begin dit jaar zijn wij in Molenwijk, Zuid-Haarlem komen wonen. Om mensen te leren kennen in deze – voor mij nieuwe – stad, ben ik op zoek gegaan naar een sportvereniging op fietsafstand. Via deze website kwam ik bij Oosterkwartier terecht en mocht ik komen meetrainen met de selectie, en nu maak ik deel uit van Oosterkwartier 2.

 

Net als Jasper wensen wij Miranda heel veel plezier en succes bij Oosterkwartier!

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.