Even voorstellen… deel 3/3

Eerder hebben Jasper en Miranda zich al voorgesteld, nu is het de beurt aan Luuk om iets over zichzelf te vertellen. Wie is hij, waar komt hij vandaan en hoe komt hij bij ons terecht? Je leest het hieronder!

 

Luuk Zwaan

 

Hoi, mijn naam is Luuk Zwaan. Ik ben 33 jaar, getrouwd met Rianne en wij hebben een dochter Lotte. Sinds dit seizoen speel ik bij Oosterkwartier maar ik korfbal al mijn hele leven.  Vooral bij SDO uit Hillegom en tussendoor ook nog een aantal jaar bij Badhoevedorp.  Ik kom uit een echte korfbal familie. Er is geen functie binnen SDO te verzinnen die nooit door één van mijn familieleden is ingevuld. Ook Rianne heeft altijd korfbal gespeeld.

 

Bij SDO deden meerdere spelers een stapje terug waardoor er geen team meer in de wedstrijdsport werd ingeschreven. Dit was voor mij reden om eens om me heen te kijken. Ik ben namelijk veel te fanatiek voor breedtesport. Oosterkwartier is een vereniging die ik al vrij lang van vrij dichtbij ken.  In mijn eerste senioren jaar was Edwin Smit mijn coach bij SDO en ook later bij Bdhoevedorp is hij mij coach geweest. Doordat ik ook regelmatig tegen Oosterkwartier speelde sprak je dus regelmatig al iemand. Toen Nicoleta, we noemen haar voor het gemak maar even mijn nichtje, naar Oosterkwartier ging, ben ik ook regelmatig bij het priktoernooi geweest en kwam ik zo af en toe eens kijken.

 

Wat me altijd is opgevallen als ik bij OKW was, is dat meerdere mensen een praatje met je maken. Hierdoor voelde het altijd heel warm en open en had ik  altijd al een fijn gevoel bij deze club. Ook het feit dat er een leuke jonge selectie staat met veel groeimogelijkheden zag ik als positief. Ik denk dat ik met mijn ervaring iets toevoeg aan deze groep.

 

Mijn eerste maanden zijn goed bevallen. Ik heb het erg naar mijn zin. Het is heel leuk dat ik, maar ook mijn gezin, meteen helemaal bij de club horen. Dat is echt een compliment aan de sfeer die OKW met elkaar neer zet.

 

Wij wensen Luuk natuurlijk heel veel plezier en succes bij Oosterkwartier!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.