Helios Toernooi F1

In het nieuwe korfbalseizoen 2020-2021 neemt H.K.C. Oosterkwartier met 3 jeugdteams ( C,D en F) en 4 seniorenteams deel aan de 1e helft veldcompetitie. Het F team is compleet nieuw, spelers gaan allemaal voor het eerst korfballen.

Het teams bestaat op dit moment uit 7 spelertjes ( Vera, Cato, Jim, Tijn, Daan, Ruben en Willem) en wordt getraind door Sander en hij is tevens de coach.

 

Als voorbereiding zou het team afgelopen zaterdag 29 augustus deel nemen aan een toernooitje bij KV Helios in Castricum. Ze waren er helemaal klaar voor.

 

Helaas konden coach Sander, waarschijnlijk door de spanning en Jim niet aanwezig zijn. Gelukkig wilde Yvonne de taak van Sander wel op zich nemen.

 

De regen, die al de hele ochtend viel, zorgde ervoor dat het gras bij Helios niet bespeelbaar was en er niet voldoende schuilplekken waren, op het laatste moment het toernooitje verplaatst werd naar Westzaan bij KV Roda.

 

Voor onze F geen probleem; in de auto en richting Westzaan. Maar ook hier was de regen van de partij. De teams kleedden zich nog netjes om, maar op moment dat ze wilden starten was het weer de grote spelbreker. Ouders zagen het niet zitten om te gaan spelen, dus in overleg werd ook hier het toernooi afgeblazen.

 

Oosterkwartier F1 ging onverrichte zaken weer naar Haarlem.

 

Helaas.
Volgende keer beter.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.