Het (één-na) laatste speelweekend!

16 Juni 2019, een thuisspeeldag met alle 3 de senioren teams thuisspelend, mij kan je niet gelukkiger maken. Het weer was top, ik weet niet hoe de temperatuur was om te spelen maar om aan de kant te staan en foto’s te maken was het heerlijk.

 

Selectie 3 trapte om half 12 af tegen Triaz. Terwijl de supporters langzaam binnen druppelde konden we helaas zien dat Triaz te sterk was. Oosterkwartier speelde leuk maar bij Triaz vielen ze toch wat makkelijker. De uitslag van 7-19 vergeten we dan ook gewoon maar meteen weer.

 

Daarna begon het tweede tegen Groen Geel 7. Zonder coach djoeke maar met interim/ex coach Arjan aan het roer scoorde ons tweede er rustig op los. Druk hier voor het volledige wedstrijd verslag.

 

Om half 3 nam ons eerste het op tegen kersverse kampioen HBC. Hierin liet ons vlaggenschip zien dat zij ook prima in de derde klasse kunnen spelen maar helaas moet daar nog een extra jaar voor geknokt worden. Er werd dan ook overtuigend met 18-11 gewonnen.

 

Er werd helaas ook afscheid genomen van een paar OKW-ers. Kirsten, na jarenlang dienst te hebben gedaan in het eerste (ruim 20 jaar) gaat ze even genieten van haar “korfbal-pensioen”. Wij zullen haar enorm missen IN het speelveld maar hopen haar natuurlijk buiten het veld gewoon nog vaak te zien. Dankjewel voor al je vrije ballen en omdraaiballen.. En natuurlijk ook je doorloopballen en ja, ook je schoten, je scoorde eigenlijk gewoon vanuit elke positie.

 

Jamilla, in de jeugd altijd bij Oosterkwartier gespeeld, een klein uitstapje naar een andere vereniging maar in de senioren weer terug naar onze mooie club. Door haar studie in Breda is het nu lastig te combineren hier. We wensen je heel veel korfbal plezier bij Deetos en hopelijk na je studie gewoon weer hier bij je vertrouwde club Oosterkwartier.

 

Hans, ook een Oosterkwartierder in hart en nieren, vloot vandaag zijn laatste wedstrijd. Wij zijn hem dankbaar voor alle wedstrijden die hij voor Oosterkwartier vloot. Ongekend veel! Hartstikke bedankt!

 

De dag was nog niet over, verre van! HBC kreeg een nat pak bij het verlaten van het veld. Net zoals trouwens bijna iedereen die op het veld aanwezig was. De mannen van de barbecue hebben weer heerlijk voor ons staan barbecue-en. De dames en heren in de keuken hebben heerlijk salades staan voorbereiden en de dag werd dan ook smakelijk afgesloten in het zonnetje!

 

Ik hoop iedereen 30 juli op het priktoernooi te zien en voor daarna alvast een fijne vakantie gewenst!

 

Voor foto’s van de hele dag, klik hier!

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.