Linda Prinsen clubheld van het jaar

De Leza heeft Linda genomineerd als clubheld van het jaar. Hieronder vind je alle links en de reden waarom wij vinden dat Linda deze titel verdient. Allemaal stemmen dus! En als Linda wint, wint ze een feest voor de hele vereniging! Vergeet niet de link te delen!!

 

Linda Prinsen – Clubheld van het jaar 2019 – H.K.C. Oosterkwartier 

Op 1 juni 1970 is Linda Prinsen lid geworden van H.K.C. Oosterkwartier, inmiddels dus al 49 (!) jaar. In al deze jaren heeft Linda een hoop voor de vereniging gedaan en is zij niet te missen. Jarenlang heeft ze zelf gespeeld maar vanwege haar heup heeft ze noodgedwongen moeten stoppen. In september is ze eindelijk aan haar heup geopereerd en daarmee is ze tijdelijk uit de roulatie. Een extra reden voor ons om haar in het zonnetje te zetten!

 

Trainer/coach

Linda heeft in het verleden meerdere jeugdteams getraind en gecoacht, waaronder het team van haar eigen dochters Kaija en Britte. Haar jongste dochter speelt nog steeds bij Oosterkwartier in senioren 2. Sinds een paar jaar coacht Linda nu senioren 3, waar haar man Paul in speelt.

 

Commissiewerk 

Maar er is nog veel meer want Linda doet al 28 jaar officiële taken voor de vereniging. Zo zit Linda al jaren in de FaZa (facilitaire zaken), waarbij ze vooral erg betrokken is bij de kantine, en dan heb ik het niet over het leegdrinken van de drankvoorraad. Denk hierbij aan het beheren van het geld, inkopen doen, assortiment bepalen, en zorgen dat er bij elke thuiswedstrijd genoeg mensen achter de bar staan, inclusief zijzelf. In september heeft Linda haar inzet en betrokkenheid mogen bekronen met haar grote aandeel in het behalen van het gouden certificaat voor gezonde sportvereniging. Oosterkwartier is hierdoor de 100ste sportvereniging in Nederland, en de eerste korfbalverenging, die in het bezit is van dit gouden certificaat. 

 

Vorig jaar december vond er in onze kantine een Winterwonder-reünie plaats en natuurlijk maakte Linda deel uit van de organisatie. Met de reünie eenmaal achter de rug begon Linda zich al snel te vervelen. Gelukkig begon in de januari alweer de voorbereiding voor ons 90-jarig jubileumweekend, dat op 7 & 8 september plaatsvond. Wederom nam Linda plaats in deze (tijdelijke) commissie.  

 

In het verleden heeft Linda ook een tijd in het bestuur en de jeugdcommissie gezeten. Ook al is ze maar 1,60 meter, ik denk dat ik namens de hele vereniging spreek als ik zeg dat Linda een van onze grootste clubhelden is. Dit jaar is zij aan de beurt om hiervoor in het zonnetje te worden gezet.

 

Stem hier op Linda

Klik hier voor meer informatie over de clubheld van het jaar

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.