Nieuwe sponsoren voor Oosterkwartier

Sinds het nieuwe seizoen heeft Oosterkwartier er een aantal nieuwe sponsoren bij. Dankzij deze sponsoren lopen alle teams straks in nieuwe tenues, komt er eindelijk een digitaal scorebord op het veld te staan en kunnen we wat extra’s organiseren voor onze leden.

 

Graag willen we jullie vast voorstellen aan Wereldrestaurant Jin Lai (hoofdsponsor senioren 1) en Temati (hoofdsponsor senioren 2).

 

Wereldrestaurant Jin Lai – Oosterkwartier 1

Wereldrestaurant Jin Lai heeft een all-you-can-eat concept. Dit betekent dat u voor een vast bedrag binnen een bepaalde tijd onbeperkt kunt genieten van onze verschillende keukens. De gerechten bestaan o.a. uit:

 

  • Chinese (wok-) gerechten
  • Vis- en vlees grill gerechten
  • Europese gerechten met een speciale Italiaanse hoek
  • Een eigen Sushi eiland met o.a. salades, sashimi en heerlijke soepen
  • Een eigen dessert eiland met o.a. diverse soorten ijs, zoals soft en yoghurtijs, huisgemaakte appeltaart en brownies en nog veel meer!

 

Binnen het arrangement kunt u tevens onbeperkt genieten van warme en/of koude dranken. Enkel de alcoholische consumpties zijn niet inbegrepen. Indien u alcohol wilt nuttigen kunt u gebruik maken van onze drankenpas. (Bron: https://www.jinlai.nl/concept).

 

 

Temati – Oosterkwartier 2

Temati is in 1962 opgericht om Foster® producten te produceren, promoten en verkopen in de Benelux en een aantal andere Europese landen. Door de jaren heen heeft Temati zijn productiecapaciteit uitgebreid met alle Foster® isolatie en asbestsanerings-producten, terwijl ook de afzetmarkt werd vergroot met Duitsland, Scandinavië en alle belangrijke Oost-Europese landen. Vanaf het begin heeft Temati ernaar gestreefd zijn pakket voor de isolatie-industrie zo breed mogelijk op te zetten, zodat er inmiddels diverse producten aan het programma zijn toegevoegd, zoals glasweefsels, draagbare 2-componenten PU schuim kits, genagelde glasvezelmatten, beschermende folies en tapes, beschermende producten tegen corrosie, etc. Inmiddels is Temati een belangrijke toeleverancier voor internationale onderhouds- en nieuwbouwprojecten in de (petro)chemische industrie, scheepsbouw en offshore. Sinds 2003 is Temati Europa’s enige producent en distributeur van Foster® en Childers® producten. Tegenwoordig levert Temati een totaalpakket van gespecialiseerde materialen vanuit het hoofdkantoor in Nederland en diverse eigen Europese vestigingen of via het opgezette internationale dealernetwerk, aan klanten in Europa en ver daarbuiten. (Bron: https://www.temati.com/nl/over-ons/organisatie).

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.