Oosterkwartier 1 – De Corvers 1

Zaterdag 12 oktober was typisch zo’n zaterdag waaruit blijkt dat we niet alleen op sportief gebied goed bezig zijn maar dat we ook weer hebben kunnen ervaren waarom Oosterkwartier de gezelligste club van Haarlem is. Zo begonnen we om half 1 met een heerlijke lunch in de kantine. Het ene gerecht was nog lekkerder dan het andere gerecht. Van een heerlijke soep met garnaaltjes en sandwiches met zelfgemaakte eiersalade en zalm of rauwe ham tot mini hotdogs en een enorme berg pannenkoeken. Super gedaan Richard en Marco!

 

Daarna mocht het eerste aantreden tegen de nummer 2, de Corvers. Wat op papier een lastige klus moest zijn leek achteraf vrij makkelijk te gaan. Het miezerde bijna de gehele wedstrijd en in het begin leek het even dat de Corvers flink tegen gingen werken. Maar gelukkig na enkele minuten begonnen de doelpunten machines te lopen bij Oosterkwartier en liepen ze snel uit. Na de rust, wat normaal een lastig momentje is (was) voor het eerste, scoorde Oosterkwartier er naar mijn idee binnen enkele minuten en stuk of 6 op rij, waarna ze geen seconde meer in de problemen zijn geraakt. Eindstand 25-13. Het eerste staat erg sterk bovenaan in de poule met nu al 4 punten los van de nummer 2 en een positief doelsaldo van +57! Top jongens!

 

Na de wedstrijd werd er weer heerlijk in de kantine gegeten. De een bestelde chinees en de ander shoarma en zo werd en onder het genot van een hapje en een drankje gezellig nagebabbeld over de wedstrijd. De borden werden afgeruimd en de tafels verschoven want er was ook nog een pokeravondje gepland. Al met al dus een erg geslaagde zaterdag!

 

Voor foto’s van de hele dag klik hier!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.