Oosterkwartier 1 naar de 3e klasse!

Door de corona crisis eindigde het afgelopen veldseizoen in een deceptie. Voor Oosterkwartier 1 waren de druiven extra zuur. Ondanks een riante koppositie waarbij promotie naar de 3e klasse in het vooruitzicht lag, werd de competitie als niet gespeeld beschouwd en zou het eerste nog een seizoen in de 4e klasse uit moeten komen. Dit zou een onwenselijk verschil met de zaalcompetitie, waarin het eerste uit zal komen in de 2e klasse, betekenen.

 

Dit is voor de TeZa aanleiding geweest om bij de KNKV het verzoek neer te leggen om Oosterkwartier 1 volgend veldseizoen in de 3e klasse uit te laten komen. Ook Joe heeft contact opgenomen met de KNKV en nog eens benadrukt dat door het uitstekende resultaat in de zaal en het zo plots afbreken van de (veld)competitie het verschil tussen veld en zaal te groot zal worden.

 

De KNKV heeft ons verzoek ter hand genomen en afgelopen week ontvingen wij het verlossende bericht dat er ruimte in de 3e klasse vrij is gekomen en Oosterkwartier 1, indien gewenst, volgend seizoen in de 3e klasse van de veldcompetitie uit kan komen. Deze mogelijkheid hebben wij uiteraard van harte aanvaard en bevestigd. Ook vanuit de competitieleider is inmiddels bevestigd dat het verzoek is geaccepteerd en wordt verwerkt.

 

Na een tijd van spanning en onzekerheid is het harde werken van afgelopen seizoen beloond. Ondanks de situatie waarin Nederland zich op dit moment bevindt, zijn gepaste felicitaties aan het team en de technische staf meer dan op zijn plaats. Om de promotie in de zaal naar de 2 e klasse en nu ook op het veld naar de 3 e klasse uitgebreid te vieren, is op dit moment wat lastig. Maar wat in het vat zit verzuurt niet. We zullen, zodra de situatie het weer toe laat, de dubbel van het eerste en de promotie van het tweede naar de wedstrijdsport op gepaste wijze gaan vieren. Dat is dan ook meteen een mooie gelegenheid om het nieuwe veld te openen!

 

Nu hopen dat de beperkende maatregelen zo snel mogelijk worden versoepeld en we weer snel met zijn allen het veld op kunnen!

 

Hartelijke groet,

de TeZa

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.