Oosterkwartier 1 – SDO 1

Dinsdag 16 oktober 2018

 

Avondwedstrijden, ik vind het maar niks. Dat kwam mooi uit want het was mijn (en Kirstens) wisselbeurt. Ik heb dan ook maar een pannenkoekje extra gegeten die avond #nomnom. Fanatiek als we zijn begonnen we lekker op tijd met inschieten om de scherpte er vanaf begin af aan in te krijgen, SDO stond namelijk op het programma. Een gelijkwaardige tegenstander waarvan we van te voren wisten dat dit nog wel eens een spannende pot kon worden. En dat bleek…

 

Raoul en Lotti brachten ons al snel op een 2-0 voorsprong maar zoals ik al zei; een gelijkwaardige tegenstander. Twee minuten later stond het 2-2 en zo kwamen we ook van 3-2 weer op 3-3 terecht. Daarna leek het alsof we een gat geslagen hadden. Met doelpunten van Bo, Tobias en Raoul kwamen we met 7-3 voor te staan. Helaas kregen we de doelpunten net zo hard weer tegen. In vijf minuten tijd kwam SDO terug naar 7-7. Een harde gil klonk daarna over het veld, onze Lotti (we love you) lag op de grond en het zag er niet goed uit. Kirsten en Nico warmlopen dus (hebben we foutloos gedaan al zeg ik het zelf). Voor rust wist Tobias de 8-7 te maken waardoor je toch net ff wat lekkerder de kleedkamer in loopt.

 

Tobias ging na rust verder waar hij voor rust gebleven was; 9-7. Je had hem misschien al verwacht maar zoals ik zei; een gelijkwaardige tegenstander… Want niet lang daarna stond het alweer 9-9. Hoewel wij de hele wedstrijd voor hebben gestaan kwam SDO steeds weer terug; 10-9, 10-10, 11-10, 11-11 en zo ging dit door tot 13-13. Het was Marit die in de laatste minuut de 14-13 maakte waarna coach Joe meteen een time-out aanvroeg. Deze werd echter niet gehoord door de scheidsrechter en SDO deed hier dan ook maar hun voordeel mee. Zo eindigde de wedstrijd helaas met een 14-14 eindstand.

 

Voor de stand betekent dit dat het gat met HBC steeds groter wordt (zij zijn nog ongeslagen). Komend weekend, zondag 21 oktober om 14:30 uur, wordt er uit bij HBC gespeeld. Een heel belangrijke wedstrijd voor OKW 1. Om nog in de race te kunnen blijven voor de eerste plek moeten we de punten uit Beverwijk mee naar Haarlem nemen.

 

Door de teleurstelling zijn we helemaal vergeten het publiek te bedanken (sorry <3) en daarom wil ik dat namens het eerste bij deze alsnog even doen *applaus*. Zijn jullie er dit weekend weer bij? Wij hopen van wel!

 

Tot volgende week,

 

Nicoleta

 

Knie Lotti

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.