Speelschema Zaal 2018-2019

Het zaal seizoen gaat komend weekend beginnen. Druk hier voor het speelschema inclusief de zaaldiensten.
Bij de thuiswedstrijden staat of staan er mensen genoteerd die tijdens de desbetreffende wedstrijd zaaldienst hebben. De zaaldienst houdt onder andere in dat het score bord en de speeltijd bijgehouden wordt. De zaalcommissaris let erop dat de wedstrijd op tijd begint en hij  houdt in de gaten of er een scheidsrechter aanwezig is. Indien de wedstrijd uitloopt ga je bij de zaalbeheerder na of de sporthal  na ons ook nog verhuurd is. Voor de mensen die voor het eerst zaaldienst hebben zal er terplekke nog een uitleg gegeven worden. Kan je op de aangegeven datum geen zaaldienst doen, ruil dan onderling, maar er moet ten alle tijden een zaalcommissaris zijn.
Wij spelen onze thuiswedstrijden in de Spaarnehal en een enkele thuiswedstrijden in de Kennemersporthal.  Er wordt dan in de sporthal verzameld. Voor de uitwedstrijden buiten Haarlem wordt er bij het veld verzameld.
Er staan verzameltijden vermeld, maar mocht dit niet naar wens zijn dan moeten jullie als team dit onderling maar wijzigen .
Kan je niet spelen meldt je dan tijdig af bij Yvonne via de mail yvonne.overes@kpnmail.nl of via 06-48121676 !!!
Verder wensen wij jullie een sportief en blessure vrije zaalcompetitie.
groetjes namens TeZa,
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.