We zijn weer begonnen!

Jaja, “we” zijn weer begonnen. Na wekenlang saaie weekenden, korfballoze zon- en zaterdagen, rare rustige dinsdag- en donderdagavonden is iedereen nu wel weer genoeg uitgerust om er weer een knallend seizoen van te maken. Dus haal de schoenen maar weer uit de kast, de rokjes van zolder en je conditie uit zijn vakantiestand want ik heb enorm veel zin om te kijken hoe jullie je allemaal in het zweet werken šŸ˜‰

 

Dit seizoen is Oosterkwartier 3 seniorenteams sterk, heeft het een goed gevuld E team en ook het D team gaat er een fantastisch jaar van maken. Als je meer informatie wilt over de trainingstijden of overige informatie kan je terecht op je teampagina.

 

Verder hebben we natuurlijk ook de Kangoeroes, waar onze jongste leden hun korfbalkunsten kunnen vertonen en hebben we dit jaar een hoop leuke dingen gepland. En dat begint volgend weekend al met het 90-jarig jubileum. Ja je leest het goed, Oosterkwartier bestaat 90 jaar. Druk hier voor de informatie brief over dit jubileum weekend!

 

En last but not least, morgen speelt de selectie een leuk oefentoernooi bij rapid. Waar Oosterkwartier zich de afgelopen jaren vooral definieerde als de gezelligste vereniging hopen we morgen, en de rest van het seizoen natuurlijk ook, te kunnen laten zien dat we ook weer op sportief gebied leuk mee draaien in Haarlem en omstreken. Het blauw-witte vlaggenschip miste op een paar doelpunten na het kampioenschap op het veld maar in de zaal is dat wel gelukt en zijn ze al gepromoveerd naar de 3e klasse. Hopelijk kunnen ze dit jaar laten zien dat we, buiten dat we nog steeds de gezelligste zijn, goed in de 3e klasse thuishoren.

 

Ik hoop jullie allemaal morgen, met het jubileum of op een trainingsavondĀ  op of langs het veld te zien en dan wens ik voor nu jullie allemaal een sportief, gezond en supergezellig seizoen.

 

Groetjes, Lotti

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.