Woensdag-wie-is-wie-dag? Roos

Het is weer woensdag en vandaag leren we met zijn allen iets over Roos 😉

 

 

Wat is je naam: Nou eigenlijk Roos Marijn maar dat zeggen alleen mijn ouders dus gewoon Roos!

En hoe oud ben je: 22

Waar woon je: Haarlem

In welk team speel je: In het derde

Hoe lang korfbal je al: Sinds mijn tiende denk ik tot mijn achttiende. Toen een tijdje niet en dan nu sinds ongeveer een half jaar weer bij OKW 😊

Hoe kom je bij Oosterkwartier terecht: Google!

 

  • Kun je jezelf even voorstellen?  Ik ben Roos maar dat weten jullie al haha. Ik woon dus in Haarlem in Schalkwijk. In een studentenhuis met drie andere meiden. Ik woon op de veertiende etage en heb een mooi uitzicht over Schiphol en kijk uit over de zuid-as. Ik doe een werk-leeropleiding tot verpleegkundige in psychiatrie. Ik kom oorspronkelijk van de Veluwe uit gezin met twee broers in Ugchelen dat is bij Apeldoorn in de buurt. Mijn familie woont daar nog steeds. Mijn vriend woont in Utrecht dus ik reis veel tussen Utrecht, Apeldoorn en Haarlem.

 

  • Wat staat er nog op jouw bucketlist?  Ik zou graag een keer mee willen gaan met trans Siberië expres. Ik houd van de trein. Je kan het landschap aan je voor bij laten gaan en ziet alles zo veranderen. Ik houd daarnaast erg van klimmen en bergwandelen en zou graag nog een alpiene cursus willen volgen zodat ik mooie bergtopjes kan beklimmen.

 

  • Wat is je grootste angst?   Ik heb echt slangenangst. In mijn dagelijks heb ik hier niet echt mee te maken. Maar als ik in de zomer in de bergen ben dan houdt het me toch wel bezig dat er onder elke steen waar ik op sta een slang zou kunnen liggen.

 

  • Wat is jouw grootste irritatie?  Ik heb twee grote broers. Het zijn lieve schatten en ze zijn erg blij met hun kleine zusje maar zij kunnen me wel aardig irriteren. Het geplaag houdt denk ik nooit op, hoe volwassen we ook worden.

 

  • Wat zijn jouw leuke eigenschappen?  Ik ben over het algemeen wel een vrolijk typ en kan heel enthousiast en blij zijn met kleine dingen, zoals mooi weer, een opgeruimde keuken, mooie herfstkleuren of een mooie film. Ben daarnaast echt fanatiek met sport. Vast wel te merken tijdens de wedstrijd 😊

 

Hond of kat? Hond

Batman of Spiderman? Spiderman

Goed boek of een goede film? Goed boek

Slim of sexy? Slim

Kunnen vliegen of onzichtbaar zijn? Vliegen, daar droom ik regelmatig over en dan maak ik de mooiste reizen.

Zomer of winter? Winter

Grappig of romantisch? Grappig

Wintersport of zonvakantie? Wintersport

Pepsi of Coca-cola? Coca-cola

Sushi of McDonalds? Sushi

Koffie of thee? Thee

Wijn of bier? Bier

Proppen of vouwen? Vouwen

Avond of ochtend? Ochtend

 

 

 

Zo nu kennen we je wat beter.

Dankjewel!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.