WWSV 1 – Oosterkwartier 1

Na twee oefenpotten tegen Rapid en Stormvogels mochten we het dan nu voor het echt gaan proberen. We reisden af naar het grasveld in Wijdewormer, naar WWSV dat de week ervoor met een 11-12 winst op SDO goed van start was gegaan. Het windje was overduidelijk aanwezig en het gras al een te tijdje niet begraasd, dit zou wel eens een zware pot kunnen worden.

Het startsignaal luidde, met een afstandsschot van Alex en een doorloopbal van Raoul wisten we na zes minuten op een 0-2 voorsprong te komen. WWSV reageerde hier snel op, zo werd het na de vakwissel al meteen 1-2. Gelukkig hadden wij Tobias die met een wegtrekbal meteen daarna de voorsprong weer op 2 bracht. Dankzij een aantal afstandsschoten en een lekker schotje van Kirsten in de laatste minuut voor rust liepen we met een 3-10 voorsprong de kleedkamer in, netjes-netjes!

Na rust was het wederom onze Wimlex die de score opende: 3-11. Nu zou je denken dat je in de 2de helft nog wel een doelpunt of 5 tot 10 zou moeten kunnen maken maar niets bleek minder waar. Het duurde en duurde maar… En ineens was het daar… Sneller dan het licht, onze eigen Marit, zomaar, een doorloopbal! Maar ook deze ging mis (EN HOE). Kijk, over mijn eigen gemiste kansen zeg ik natuurlijk maar even niks hè, dat snap je wel, dat is het voordeel dat je hebt als jij het verslag schrijft.

Wij kwamen niet meer tot scoren en WWSV maakte hier goed gebruik van. Na twee doelpunten achter elkaar brachten ze de achterstand terug tot 5-11. Aanvallend wisten we niet meer te scoren, genoeg goede kansen maar helaas viel het niet en dankzij de strakke verdediging in het andere vak kwam ook WWSV niet meer tot scoren toe. De laatste 20 minuten van de wedstrijd waren dan ook niet de meest spannende uit de levens van onze trouwe supporters. Maar met ons goede spel in de 1ste helft hebben we het gat groot genoeg weten te maken om de winst binnen te slepen en de punten mee naar Haarlem te nemen. Volgende week nemen we het op eigen veld op tegen DKV IJmuiden om 15:30 uur.

Tot volgende week!

Nicoleta

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.