Zaterdag 25 september

Zo, wat hebben we hier naar uitgekeken. Ik in ieder geval wel. Nu we sinds dit seizoen een zaterdag vereniging zijn, zijn de thuis speel weekenden in een thuis speel zaterdag veranderd. Alle teams die Oosterkwartier heeft spelen hun wedstrijden thuis. De hele dag korfbal! Van 09:00uur ’s ochtends tot 16:45uur in de middag! Fantastisch! En als het weer dan ook nog eens mee werkt is dit wat mij betreft een ultiem (begin van het) weekend.

 

Afgelopen zaterdag was het dus zo’n zaterdag.  Om 09:00uur trapten onze F-jes af. Deze 4 toppers spelen dit jaar voor het eerst wedstrijden, en wat doen ze dat goed! Voor een verslag van deze wedstrijd klik hier. Ook de E1, de C1 en de D1 speelden deze morgen. Als je nog een verslag van deze wedstrijd hebt stuur hem dan naar je trainer of trainster.

 

Om 11:00uur begon ons 4e. Zij maakten er een spannende pot van maar scoorden gelukkig in de laatste minuut nog net het winnende doelpunt (9-8). Vervolgens mocht het 3e aan de slag. Zij moesten helaas hun meerdere herkennen in KVA 6 (10-18). Ons 2e en 1e mochten daarna tegen aurora 2 en 1. Geen onbekenden van ons. Gelukkig bleven de punten wel in het Oosten van Haarlem. Het 2e won met 16-12 en het eerste won met 18-10.

 

Voor foto’s van deze dag, klik hier.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.