Bericht van het bestuur

Beste leden van Oosterkwartier,

 

Ongetwijfeld heeft iedereen inmiddels kennis genomen van het besluit van het KNKV over de afwikkeling van het veld- en zaalseizoen voor de wedstrijdsport. Op onze website heeft de TeZa helder uiteen gezet wat dat voor Oosterkwartier betekent, waarvoor onze dank. Via deze weg wil ook het bestuur even stil staan bij het besluit van de bond en de leden een hart onder de riem steken.

 

Allereerst feliciteren wij OKW 1 met de behaalde promotie naar de 2e klasse in de zaal. Hoewel iedereen uit keek naar een paar zinderende eindwedstrijden met als slotstuk de finalepot en een knallend feest, maakt dat de prestaties van het eerste er niet minder om. In twee opeenvolgende seizoenen promoveren naar de 2e klasse is een prestatie van wereldformaat en ondanks de situatie niet minder dan verdiend. Voor het veld is het hopen en zou het niet meer dan terecht zijn als een promotie naar de 3e klasse bewerkstelligd kan worden. We blijven hopen.

 

Ook feliciteren wij OKW 2 met het fantastische spel dat ongetwijfeld tot het kampioenschap zou hebben geleid. Ook dit zullen we met zijn allen, zodra de situatie het weer toe laat, op gepaste wijze gaan vieren. Dat hebben ook jullie verdiend! Volgend jaar wedstrijdsport 4e klasse. Het bestuur wenst jullie ontzettend veel succes en sportieve prestaties toe.

 

Hoewel een kampioenschap er dit jaar niet in zat, heeft OKW 3 een paar fantastische wedstrijden laten zien. Plezier stond voorop, maar het fanatisme was er niet minder om. Jammer dat we dit jaar niet meer van jullie spel konden genieten, maar we kijken uit naar volgend seizoen!

 

Tot slot de jeugd. De E1 was in een zinderende strijd om het kampioenschap met DKV verwikkeld. Helaas was DKV (letterlijk) net een maatje te groot. Toch mogen jullie echt ontzettend trots op deze prestatie zijn. Wat zijn jullie gegroeid dit jaar. Zowel op als naast het veld.

 

En last but not least de D1. Aurora en Swift waren net een maatje te groot, maar wat mogen ook jullie trots zijn op wat jullie hebben bereikt dit seizoen. Voor het eerst 8 tegen 8 en dan al zo goed meedraaien in de top van het klassement. Ook jullie verdienen een dikke pluim.

 

Het zijn rare tijden en het succesvolle korfbalseizoen van Oosterkwartier is tot een abrupt einde gekomen. Toch kunnen we ondanks alles terug kijken op een ontzettend geslaagd seizoen en mogen we trots zijn op iedereen die Oosterkwartier dit jaar een warm hart heeft toegedragen. Zowel op als naast het veld. Laten we met zijn allen deze prestaties meenemen naar volgend seizoen. Het niet bij de pakken neer zetten, maar moed en hoop putten uit alles wat we met elkaar hebben bereikt en nog zullen bereiken. Met elkaar komen we door deze moeilijke periode heen. Daar geloven wij in.

 

Wij wensen iedereen ontzettend veel sterkte toe de komende tijd en hopen dat iedereen hier in goede gezondheid doorheen komt.

 

Stay strong.

 

Hartelijke groet,

Het bestuur

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.