HOS Training 55+

 

 

Wil je af van de extra (corona) kilo’s of fitter worden en ben je wel toe aan een beetje afwisseling op de wandelingetjes?

 

Elke woensdagochtend van 09:45-10:30, op het veld van HKC Oosterkwartier kan je meedoen met leuke afwisselende sportieve activiteiten inclusief sport en spel voor ieder niveau.

Niks moet alles mag en op eigen tempo sporten, dat is onze insteek.

 

Er zal een enthousiaste en ervaren medisch fitness trainer staan die rekening houdt met eventuele klachten/blessures.

 

 

 

Voor onze spelende en niet spelende OKW leden is het helemaal gratis! Kennissen en buurtbewoners kunnen ook meedoen en betalen na de eerste gratis proefles €3,- per keer of een 10-rittenkaart voor €28,- Mensen die een Haarlempas hebben kunnen bij ons gratis meedoen op vertoon van hun pas.

 

Vanaf september 2022 is er naast de 10-rittenkaart ook de mogelijkheid om een jaarabonnement af te nemen voor maar €12,50 per maand! Hiermee kun je ook aansluiten op gezellige activiteiten op de vereniging zoals klaverjasavonden, gezellige BBQ’s en ons jaarlijkse uitje met Pinksteren.

 

De training gaat eigenlijk altijd door. Bij heel slecht weer kunnen we na overleg besluiten uit te wijken naar onze binnenruimte.

Aanmelden of meer informatie via hos@oosterkwartier.com

 

Reacties zijn gesloten.