Nieuw veld!

 

Update: de sponsorborden hangen en ook het reglement van het nieuwe veld is geplaatst. Aan het achterste veld staan 2 vaste dugouts en voor het voorste veld zijn 2 dugouts op wielen beschikbaar.

 

Update 30-06: Het veld is klaar, er kan op getraind worden. En ook de trampoline is vervangen door onze harde werkers! Zie voor foto’s het foto album.

 

Update 24-06: Ze zijn bezig geweest met afwerking van het hek (nog niet helemaal af), de OKW sponsor borden zijn geplaatst en het bouwhek is verwijderd. De trainingen gaan vooralsnog allemaal door op het gras. En Simba mist ons allemaal. 😉

 

Update 18-06: De hekken staan, de cirkels liggen en het ziet er klaar uit. Er mocht alleen nog niet op getraind worden. Sinds dat we weer mogen trainen hebben we gelukkig een mooi grasveld naast ons nieuwe kunstgrasveld zodat de trainingen wel door konden gaan. Hoe dat er aan toe gaat zie je in de foto’s in ons mooie fotoalbum.

 

Update 16-06: Nieuwe foto’s toegevoegd aan het album. Bijna klaar! De hekken worden geplaatst, de lijnen en cirkels liggen en het zand ligt erop. Denk dat we (jullie) er bijna op kunnen trainen.

 

Update 21-05: Voor nieuwe foto’s zie het foto album en hier een video van de werkzaamheden:

 

 

Update 19-05: Vandaag beginnen ze met het voorbereidende werk. Het hekwerk aan de kant van de Richard Holkade wordt verwijderd, vanaf deze kant zullen alle werkzaamheden plaatsvinden. Alle parkerende auto’s hebben een brief ontvangen dat ze daar de komende tijd niet meer kunnen staan. Nieuwe foto’s toegevoegd in het album! Zie onder aan dit bericht.

 

Tussen alle corona updates een compleet ander bericht. Vanaf aankomende maandag gaat ons veld op de schop. Dit zou in de zomervakantie pas starten maar nu er geen wedstrijden meer gespeeld worden (en we op het gewone gras ernaast ook kunnen trainen) beginnen ze eerder. Na nog jarenlang op een groot veld te hebben gespeeld krijgen wij nu ook een klein veld. En niet 1, maar 2. Samen met ons nieuwe scorebord en de dug-outs die er komen wordt dat (hopelijk) aan het begin van het veldseizoen een mooie start.

Er zal een album gemaakt worden met alle foto’s van de verbouwing, hierin zullen we dagelijks foto’s plaatsen van hoe het er nu uit ziet. Klik hier om het album te openen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.