Jubileum

Beste Oosterkwartierders,

 

Nog een week en dan is het zover; het Oosterkwartier 90-jarig jubileumweekend!

 

Hierbij nog even alle info op een rijtje:

 

ZATERDAG TIJD ONDERDEEL OPMERKING
15:00 Inloop, deuren gaan open Naam melden bij hek, gastenlijst
15:30 Speech van het bestuur, gevolgd door

uitreiking certificaat ‘gezonde sportkantine’

Zorg dat je op tijd bent!!
18:00 Diner, verzorgd door Jin Lai
20:00 Start feest
24:00 Eind feest

 

Een aantal belangrijke zaken voor de zaterdag:

  • Neem een geldig identiteitsbewijs mee: er worden deze dag bandjes uitgedeeld voor de 18+ en de 18-. Zo is het voor het barpersoneel duidelijk of ze jou wel/geen alcohol mogen schenken. Mochten we die dag worden gecontroleerd door de politie is het belangrijk dat je kan aantonen hoe oud je bent.
  • NIX 18:a.v. bovenstaand punt het verzoek aan iedereen onder de 18 om niet stiekem te drinken en aan iedereen boven de 18 om geen alcohol te halen voor minderjarigen. Als we gecontroleerd worden hebben we een groot probleem en dat willen we natuurlijk niet. Daarnaast is alcohol slecht voor je. J
  • Laat je cashgeld in je spaarvarken: gelieve deze dag t e pinnen! Met zo veel mensen in de kantine willen we voor de veiligheid zo min mogelijk cash in de kantine.
  • Muntjes: deze dag werken we met muntjes, niet met bonnetjes! Bij aanvang van het feest krijg iedereen 2 gratis consumptiemunten, de rest is voor eigen rekening. Munten zijn €2,00 per stuk (PINNEN) en niet inwisselbaar aan het eind van de avond.
  • Geen night-korfball: in het verleden is er na een feestje wel eens een potje nachtkorfbal gespeeld, nu is het zo dat wij die dag gebruik maken van krachtstroom. Deze stroom komt uit het materiaalhok en zorgt ervoor dat alles draaiende blijft, wanneer de lichten van het veld worden aangezet gaat het mis en ontplof alles. Niet doen dus. Bij voorbaat dank. J
  • Rookzone: er zal buiten een aparte plek worden gemaakt om te kunnen roken.

 

ZONDAG TIJD ONDERDEEL OPMERKING
13:30 Inloop TREK
14:00 Uitleg activiteit SPORTKLEDING
14:30 Start activiteit AAN
17:00 Verwacht einde activiteit

 

Foto’s: uiteraard zullen er een hoop foto’s worden gemaakt gedurende het hele weekend. Een selectie van deze foto’s zal op de website komen te staan en via de Facebookpagina komt er een link naar de website. Mocht je zelf leuke foto’s hebben gemaakt stuur ze dan vooral door naar mij (nicoletaderijk@gmail.com) dan zorg ik dat ze worden meegenomen.

 

En vergeet niet: je Oosterkwartier-jubileum-shirt op te halen! Betaling vindt achteraf plaats, info volgt later via Britte.

 

Mochten er nog vragen zijn, feel free to ask! 🙂

 

Groetjes Nico

Reacties zijn gesloten.