18 sep Sporting West / Argus F1 – Oosterkwartier F1

Zaterdag 18 september gingen onze f-jes naar Amsterdam voor hun eerste uitwedstrijd van het seizoen. Van heinde en ver stroomden supporters met ons mee naar het Westerpark, of kwamen ze nou voor een demonstratie?

 

Ook vandaag werd gestart in de vertrouwde basisopstelling, te weten Alexander, Lex, Floris en gelegenheidsaanvoerder Armin. Vorige week waren onze helden er nog niet in geslaagd om te scoren. Dus het doel was duidelijk, proberen om vandaag het eerste doelpunt te maken.

 

Kort nadat de scheidsrechter had ingefloten schoot Floris direct het eerste doelpunt van afstand erin, doelstelling gehaald! Maar daar bleef het niet bij. Even later schoot Alexander de 0-2 op het bord. En weer even later schoot Floris er nog eentje bij, 0-3! De tegenstander zette zijn superspeler (extra speler) in. Hierdoor konden ze de 1-3 scoren, waarna de superspeler weer het veld moest verlaten.

 

Rust.

 

Aangezien de doelstelling van vandaag al heel snel was bereikt, moest de coach een nieuwe verzinnen voor de 2e helft. De opdracht werd om te proberen er 5 in totaal te maken.

 

De tegenstander schoot ditmaal echter uit de startblokken, en in een mum van tijd stond het 3-3. Lex nam zijn ploeg bij de hand en schoot de 3-4 erin. Daarna deed Floris er nog eentje bovenop, 3-5. Toch kwam de tegenstander weer dichterbij 4-5. Maar gelukkig maakte Floris aan alle spanning een eind, hij zette de 4-6 eindstand op het bord!

 

Een geweldige wedstrijd waar goed werd samengespeeld, veel werd gescoord en alle doelstellingen werden gehaald. Volgende week spelen onze f-jes thuis tegen koploper Oranje Nassau om 9 uur ’s ochtends, een mooie tijd dus we verwachten u allemaal te zien langs de lijn!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.