Alle punten blijven in Haarlem

 

Wat een heerlijke zondag was dat. Je gelooft het niet, maar we zeggen 15 september, graadje of 28, iedereen in korte broeken en ondergetekende heeft zich meerdere keren in moeten smeren. Wat een hitte en dat in september. Om te kijken en aan te moedigen natuurlijk heerlijk, voor de spelers was het erg heet geloof ik. Gelukkig was dat absoluut niet te zien aan het spel.

 

We begonnen om half 12 met selectie 3, zij mochten het opnemen tegen Blauw Wit 6. Het waren horizontale blauw witte strepen tegen verticale strepen en gelukkig won ons 3e met 10-7. Klik hier voor het complete wedstrijd verslag.

 

Daarna was het de beurt aan ons 2e. Tegen KZ Danaïden 8. Het werd nog een spannende pot maar om met de woorden van Johan Cruijf te spreken: “Als je één goal meer maakt dan de ander, dan win je”. Er werd dan ook zakelijk met 9-8 gewonnen.

 

En om half 3 mocht het eerste het op nemen tegen Stormvogels. Vorig jaar gedegradeerd uit de 3e klasse kon dit best een lastige wedstrijd worden. Maar niets was minder waar en het eerste won met 17-11.

 

Voor foto’s van de hele dag klik hier.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.