ALO 5-Oosterkwartier 2

Op deze zondag hadden we de eerste grote rondrit langs de westkust van ons land, dit jaar is Oosterkwartier 2 ingedeeld in een poule met alleen maar teams in en rond Den Haag.
Om toch een klein beetje in de sfeer te komen klonk in de vroege zondag ochtend oh oh Den Haag van Harry Jekkers uit de speakers. Na dat we de rit erheen hebben gehad moet ik meneer Jekkers toch ongelijk geven… (Ik kan me namelijk niet heugen wanneer ik voor het laatst in Den Haag ben geweest maar van de mooie stad achter te duinen was weinig over..) De hal waar we moesten spelen stond tussen de hijskranen en was een bowling/bar/restaurant en dus ook een sporthal.

We trokken ons er niks van aan en waren professioneel een uur van te voren aanwezig, eerst dan maar ff een bakkie pleuâh of tewel koffie.

In de rust van de wedstrijd voor ons konden we beginnen aan onze warming up om een goeie indruk te maken bij onze tegenstanders.

Dit had achteraf weinig zin, de tegenstander was er nog niet eens… We gingen wel met een positief gevoel de kleedkamer in om naar de bespreking van coach djoeke te luisteren.
Door de afwezigheidvan Marco en Sandra (beide mee met het 1e) Eveline (ziek) en Britte die met haar vriend de andere kant van de wereld even ontdekt, was de opstelling iets wat anders, toch was iedereen er van overtuigd de 2 punten mee te nemen.

 

Met dan ook volle overtuiging en positiviteit begonnen we de wedstrijd, dit mocht echter toch niet baten de stand na 4 minuten was namelijk 5-0.
Gelukkig maakte Joëlla er al snel 5-1 van en konden we de inhaalslag gaan slaan.
Dat gebeurde alleen niet, Integendeel zelfs ALO liep nog verder uit naar 7-2. Na een paar goeie verdedigende acties en scherpere afrondingen was de ruststand iets dragelijker 10-7.

 

De 5 minuten na de rust stond er een heel ander Oosterkwartier op het veld. We kwamen terug tot 11-10 en de wedstrijd lag weer helemaal open…
Er was alleen een ding wat we vanaf dat moment vergaten te doen, en het is noodzakelijk als je een wedstrijd wil winnen…SCOREN

 

We waren het helemaal kwijt, ALO strafde het dan ook genadeloos af en liep zonder al te veel moeite uit naar 21-10
Uiteindelijke uitslag 21-11.
Na een snelle douche konden we de terugrit weer inzetten.
Persoonlijk was de rit terug een stuk vermakelijker dan de heenreis, PSV supporter Faab heeft 45 minuten lang boven mijn Nederlandstalige volksmuziek uit gescholden, Feyenoord stond dan ook met 2-0 voor tegen PSV! (Ik miste je Marco! ;p)

 

Terug naar de competitie: We zijn pas net begonnen en we staan op een gedeeld 4e plek iets wat geflatteerd met de kwaliteit die we in ons team hebben. Volgende week wacht ons de hekkensluiter thuis in de eigen sporthal, goed moment om weer zelfvertrouwen te tanken en deze wedstrijd als een incident te zien.

 

Tot volgende week,

Latah
Michiel

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.