Apollo 5 – Oosterkwartier 4

Zondag 20 september stond de wedstrijd Apollo 5 tegen Oosterkwartier 4 op het programma. Om half elf floot de scheidrechter in en begon de wedstrijd.

 

Aanval: Jolyn, Lisa, Joorden en Lukas
Verdediging: Marieke, Claudia, Remy en Kevin
Wissels: Yvonne, Kim, Kaija, Paul en Marco

 

Al snel scoorde Kevin zijn eerste doelpunt van de wedstrijd, onder de korf gooide hij de bal erin na een afstandsschot van Remy. De gelijkmaker was ook een bal onder de korf. Na een mooie aanval van ons scoorde ook Lukas met een bal onder de korf, zo stonden we weer voor. Maar ook nu kwam Apollo langszij met een afstandsschot. Remy bezorgde ons weer de voorsprong met een afstandsschot, na een goede afvang van Kevin. Met een doorloopbal werd de stand weer gelijk getrokken.

 

Ondanks een mooie verdedigingsactie van Kevin en een aanval tussen Jolyn en Lisa konden we niet op een voorsprong komen. Apollo liep uit naar een 8 – 3 voorsprong. De ruststand was uiteindelijk 10 – 5 met nog twee treffers van Jolyn, waarvan één een mooie omdraaibal.

 

Na de rust werd er om en om gescoord dus konden we niet dichterbij komen. Lisa maakte een afstandsschot en Kevin nog een mooi balletje na een goede afvangbal. Tussenstand 12 – 7.  Remy maakte de 13 – 8 met een mooi afstandsschot en ook Kevin scoorde nogmaals na een goede afvang onder de korf en zo werd het 13 – 9. Jolyn maakte de 14 – 10 met een doorloopbal die keurig werd aangegeven door Paul. Yvonne en Marieke hadden samen nog een mooie aanval waar helaas niet uit werd gescoord. De eindstand was 16 – 11. Het elfde doelpunt was voor Jolyn haar vierde van vandaag.

 

Ondanks de nederlaag was het toch een leuke wedstrijd om naar te kijken.

Op naar volgend weekend.

 

Linda

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.