Blauw wit – Oosterkwartier 3

Blauw Wit uit. De strijd om wie zich, na het veel te laag geplaatste Aurora die we gewoon niet meetellen, mag uitroepen tot de kampioen der gelijkwaardigen. Thuis werd met 10-7 gewonnen, dus met goede moed trokken wij ten strijde op het (hoe origineel) blauwe veld met witte lijnen.

 

 

De regen stopte en het fluitsignaal klonk. Het duurde voor beide partijen even voordat ze in het ritme kwamen. Het bleef lang 0-0 totdat Blauw Wit na 8 minuten de score opende. Ze pakten door en na 15 minuten stond er een 3-0 op het denkbeeldige scorebord. Het blijft vreemd dat een club als Blauw Wit niet eens een werkend scorebord tot zijn beschikking heeft. Enfin, het moest toch een keer onze beurt worden om te score en warempel daar was Jolyn. Terug van weggeweest liet zij zien dat ze in de vakantie niet alleen heeft zitten luieren. Het was het startsein van een wervelende 8 minuten aan beide kanten. Na afstandsschoten van Marco en Yvonne en een doorloopbal met één hand van Kevin (nooit geweten dat ie dat kon) stond het vlak voor tijd 7-4. Yvonne bracht vlak voor rust de bijna aansluiting door, wederom van afstand, de stand op 7-5 te zetten. Vlak na rust kwam de echte aansluiter. Marco maakte de 7-6 en zo ging het lange tijd gelijk op. Paul bleef de korf met afstandssalvo’s bestoken en stuurde de dappere strijders aan. Lukas maakte zijn tegenstander helemaal gek met zijn loopacties. Kim en later Anouk bleven het keer op keer neerzetten om andere spelers in stelling te brengen terwijl Yvonne, Jolyn, Marco en (weer?) Kevin de kansen afmaakten. Een valpartij van Claudia maakte een vroegtijdige aftocht helaas noodzakelijk, terwijl we zonder heren wissels ook ons hart vast hielden met de glijpartijen van Kevin. Het was een bloedstollende titanstrijd. Kim zette letterlijk haar tanden in de tegenstander en zo streden wij als heldhaftige gladiatoren. Helaas mondde onze vechtlust niet uit in een klinkende overwinning en moesten we genoegen nemen met een klein verlies van 16-12.

 

Hopelijk staan wij weer snel onder de bezielende leiding van onze coach Linda. Die extra 9e vrouw had ons wellicht net dat beetje extra kunnen geven. Tot snel Linda!

 

 

Dit weekend de laatste voordat we de zaal weer in gaan. Lets make it a good one.

 

Groetjes, Kevin

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.