Fluks 1 – Oosterkwartier 1

Goede voornemens zijn er om te verbreken, vandaar dat ik nogal achterloop met de wedstrijdverslagen haha… We begonnen het eerste weekend met een overwinning op WWSV (5-11) maar helaas verloren we de weken erna op thuisfront van zowel DKV (11-12) als van Purmer (15-17). Het waren twee wedstrijden waar we veel over kunnen zeggen maar wat we lekker niet gaan doen. Er staat namelijk leuker nieuws in de wachtrij; de overwinning op Fluks van vorige week.

 

Als er íets was waar we het met zijn allen overeen waren was het wel dat verliezen  een keer kan gebeuren maar NIET vandaag op deze plek. Extra gebrand dus om deze wedstrijd te winnen en dat was meteen te merken. Het was Tobias die zorgde voor de 0-2 voorsprong door beide strafworpen door het mandje te krijgen. Helaas wist Fluks in 3 minuten tijd deze score weer terug te draaien naar een gelijke stand. Ik denk dat Tobias heel graag verdedigen want wederom was hij het die twee keer achter elkaar scoorde en zo de voorsprong weer op twee punten verschil bracht. Alex en Marit verschenen daarna ook op het doelpuntenlijstje. Toen Marit met een doorloopbal (?!) scoorde werd het de scheidsrechter allemaal te gek en met een 6-7 voorsprong gingen we dan ook de rust in.

 

Meteen na rust begon de wedstrijd weer opnieuw; 7-7. Diezelfde minuut al kwam daar ons antwoord. Ik zag een bal op me afkomen, probeerde nog weg te rennen maar op een meter of 7 kwam hij perfect in mijn handen… Voor ik het wist had ik hem al geschoten… Pohh wat klonk die lekker zeg, 7-8. Terwijl ik bijkwam van wat er zojuist gebeurde werd het alweer 8-8 en zelfs 11-9. Ken je dat gevoel van: “Oh nee hè, het zal toch niet…”. Ik denk dat die gedachte in ons allen even snel voorbijkwam. Gelukkig was dit van korte duur, in 10 minuten tijd kwamen we terug van 11-9 naar 11-17. In deze korte periode gebeurde er wederom iets bijzonders. Marco, de man was sneller dan het licht, kwam zomaar vrij door (en dan moét je hem wel meegeven), perfect doorgespeeld aan Tobias. Op 2 meter achter de paal stond hij daar dan met de bal in zijn hand, hij had er al 5 inliggen dus de verwachtingen lagen hoog. Helaas deed hij er niks mee maar goed, dat is vergeven. We kregen nog wat doelpuntjes tegen, scoorden er nog wat en wonnen uiteindelijk de wedstrijd met 14-19.

 

Leuke pot, goede wedstrijd, mooie kansen. Hopelijk kunnen we dit niveau aanhouden in de verplaatste thuiswedstrijd tegen SDO 1 (dinsdag 16 oktober om 20:00 uur). Je komt toch wel kijken he? En anders heb ik misschien wel over 3 weken het wedstrijdverslag klaar.

 

Tot ooit!

Nicoleta

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.