KZ/Therme 8 – Oosterkwartier 4

Na de wedstrijd van ons 3e team vertrokken wij met het vierde richting Koog Zaandijk om onze tweede wedstrijd te spelen. Wij wilden graag eerder beginnen zodat wij weer op tijd terug konden zijn voor de wedstrijd van ons 1e. Maar helaas er moest nog een speelster vanuit Amsterdam komen dus eerder beginnen lukte niet. Om 13.00 uur begon dan toch de wedstrijd.

 

In de aanval begonnen: Jolyn, Lisa, Remy en Paul
In de verdediging: Yvonne, Marieke, Kevin en Lukas
Op de bank: Joorden, Kim, Kaija en Mitch.

 

KZ/Therme scoorde als eerste met een afstandschot vanaf achter de korf. Maar al snel maakte Lisa de gelijkmaker met een mooi schot. Weer kwamen de tegenstanders op voorsprong maar Kevin maakte de gelijkmaker, 2 – 2. Tot aan de rust ging het redelijk gelijk op maar KZ/Therme ging toch met een voorsprong van 2 punten de rust in. Voor ons scoorden Jolyn, Paul met een mooi afstandschot na een goede afvang van Lisa, Lisa, en Kevin 2 x. Voor Kevin was dit een ware “hattrick”. Ruststand 9 – 7.

 

In de tweede helft kwamen Joorden en Kim erin.  Meteen kreeg Lisa een strafworp mee, helaas ging die mis maar door een oplettende Jolyn scoorden we toch de 9 – 8. Het werd uiteindelijk 13 – 10 voor KZ/Therme. Yvonne schoot er nog een mooi afstandschot in en Kim maakte ons tiende doelpunt ook met een afstandschot.

 

Het was een prima wedstrijd, ondanks het verlies. Op naar volgende week, Apollo in Heerhugowaard.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.