OKW 1 blijft ongeslagen na zege op DOC

Zaterdag 19 oktober 2019 | DOC 1 – Oosterkwartier 1

 

Vandaag stond DOC op het programma, de laatste in het rijtje van tegenstanders die we nog niet hadden getroffen. Op papier gezien zou het een makkie moeten zijn, wij ongeslagen bovenaan met 12 punten en DOC op de 7de plek met maar 2 punten. Ondanks dat we begonnen met een 0-5 voorsprong, voelde het alles behalve gemakkelijk. Veel balverlies (aan beide kanten), weinig energie en al snel een bedrukte sfeer die de hele wedstrijd bleef hangen.

 

Het was echt zo’n wedstrijd waar ik weinig over kan zeggen, je had er gewoon bij moeten zijn denk ik. Het was een harde en slechte wedstrijd die ook geen moment spannend is geweest. Van 0-5 kwam DOC naar 1-5 maar kleiner dan dat is het gat nooit geweest. Ook in de tweede helft (2-9 ruststand) is het ons gelukt om vijf keer op rij te scoren, zo liepen we van 5-10 verder uit naar 5-15. Tobias bracht ons op een 8-17 eindstand met een strafworp in de laatste minuut en was topscorer met 4 doelpunten.

 

Volgende week nemen we het voor de tweede keer op tegen Triaz (gedeelde 3de plek met 9 punten), een belangrijke wedstrijd zo vlak voor de zaal. Bij winst zetten we Triaz op 7 punten achterstand en moet het raar lopen willen we die voorsprong uit handen geven. Ook nemen de Corvers (2de met 10 punten) en Stormvogels (3de met 9 punten) het tegen elkaar op. Op naar een spannend en interessant weekend.

 

Tot volgende week!

 

Groetjes Nico

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.