Oosterkwartier 2- Fortuna deltalogistiek 8

Voordat ik begin met het stukje moet ik toch een paar woorden vuil maken aan vorige week… Excuses van mij naar de mensen die dit altijd vast lezen en vorige week met smart aan het wachten waren op het verslag van het 2e… Maar ik kon het nog even niet aan.

 

Vorige week speelde we uit tegen KZ Danaïden de nummer 7 van de lijst. Vele van ons dachten dat dit een makkelijke overwinning zou worden, helemaal omdat we een keer compleet waren omdat het 1e al had gespeeld.
Niets bleek minder waar en was het fysiek een zware wedstrijd (Dit kwam denk ik ook door de kleine alcoholische versnaperingen die genuttigt waren de avond ervoor.)

 

Na een bloedeloze en saaie start wisselde de vakken pas in minuut 17 bij de stand van 1-1.

 

Uiteindelijke stand 6-6. Een misstap die wij ons niet konden permiteren omdat we wisten dat de 3 clubs boven ons gewonnen hadden.
Genoeg over die wedstrijd. Op naar vandaag!

 

 

Vandaag stond een van die clubs boven ons op het programma: Fortuna deltalogistiek.

Alles was in huis om er een mooie dag van te maken. Spandoeken, publiek, hapjes en drankjes. Het was namelijk spaarnehal dag en wij waren de middelste wedstrijd.

 

 

Toen de wedstrijd van het 3e afgelopen was en djoeke haar bos bloemen in het water had gezet konden we ons focussen op de pot. djoeke nam vandaag afscheid als speler van Oosterkwartier. Maar gelukkig is ze uiteraard bij ons te bewonderen als vaste hoofdcoach!

 

Na de warming up was er nog steeds geen tegenstander. Deze hadden onze uitslag van vorige week vast gezien en hebben gedacht dat het een makkelijke middag zou gaan worden. Ze werden zo overmoedig dat ze een vak hadden met 2 heren en 1 dame. Dit kwam ook wel door ons. Zij hadden maar 3 dames en wilde een heer als dame laten spelen (sorry fortuna maar wat denk je zelf) Na een democratische teambespreking gingen wij daar ook niet mee akkoord. Toch hadden we in het begin veel moeite met de club uit Delft.

 

Eigelijk was het tot de rust een spelletje van ik scoor, jij scoort 1-0 1-1 2-1 2-2 etc etc tot dat we vlak voor rust een voorsprong namen van 3 door Jamilla en Faab. Rust 10-7.

 

De rust had ons even goed gedaan en we kwamen de kleedkamers goed uit. Fortuna was dan ook niet meer wat het was in de eerste helft. Toch duurde het nog lang voordat we de wedstrijd in het slot gooiden.

 

Bij de stand 16-10 was het wel zeker dat wij deze wedstrijd gingen winnen. Dit zou ons naar de 3e plaats laten stijgen en zo zouden we de jacht op de nummer 1 ALO die nog altijd ongeslagen is in onze poule. Het slotakkoord was voor onze basisdebutant. Paul Posthuma.
Paul is onze nieuwe versterking en zorgde ervoor dat de uiteindelijke uitslag op  21-10 kwam met een mooie doorloopbal.

 

Volgende week gaat onze jacht op de koppositie verder met de uitwedstrijd bij Achilles. Ik kan u stiekem al verklappen dat het weer een postieve einduitslag zal worden (zo gek…. alsof ik in de toekomst kan kijken).

 

Tot volgende week!
Michiel

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.