Oosterkwartier 3- Blauw Wit ( A ) 6 d.d. 16 september 2019

Opstelling OKW 3:

 

Yvonne                A                     Paul       V

Britte 1e V                                   Lukas     V

Anouk   1e A                               Marco   A

Claudia V                                   Kevin     A

Tweede helft komt Kim, Joëlla en Paultje erin.

 

Zondag 15 september 2019 was het dan zover. De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Het weekend hiervoor waren alle wedstrijden van Oosterkwartier verplaats i.v.m. het 90 jarig jubileumfeest. Onze trouwe supporters waren ook weer van de partij. Zittend in het zonnetje in hun kuipstoelen op de 1e rij konden ze gaan genieten van een mooie wedstrijd.

 

Even voor 11:30 uur klonk het startsein, gegeven door Joe.   Oosterkwartier 3 kwam relatief snel op een voorsprong door het afstandsschot van Anouk. De tegenstander had daar wel een antwoord op nl 1-1.   Paul Pr. Was de 1e helft goed op dreef; hij scoorde 3 maal, onder andere door een perfecte strafworp te nemen, een echte Pauls afstandsschot en een snelle doorloopbal. Door nog 2 treffers van Marco en Anouk gingen we de rust in met een 6-4 voorsprong.

 

Na een heerlijk bakje thee begonnen we vol goede moed aan de 2e helft. Kim, Joëlla en Paultje kwamen erin voor Britte, Anouk en Marco. In de 2e helft liepen we op een gegeven ogenblik  zelfs uit naar een 9-4 voorsprong door doelpunten van Lukas (afst.),  Joëlla (afst.) en Yvonne (str. w).  De tegenstander kwam nog terug tot 9-6, maar Britte kon het niet laten om haar moeder nog even in de buidel te laten tasten en maakte 10-6.

 

Einduitslag 10-7 in ons voordeel. Het was in ieder geval een goede start van de competitie. Lekker en leuk gespeeld. Nu weer focussen op de volgende tegenstander.

 

Tot gauw!

Groetjes Yvonne

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.