Oosterkwartrier 3 – Sporting Trigon 5

Het mysterie van het 6 e doelpunt..

 

Zondag 20 oktober speelde ons derde team tegen Sporting Trigon in Leiden, we waren goed op tijd, de kantine was nog niet eens open, maar dat werd snel opgelost en na een kwartiertje zaten we gezellig aan de koffie en thee.

De wedstrijd begon om 11.30 uur en gelukkig was de scheidsrechter na een telefoontje nog net op tijd.

 

Yvonne, Jolyn, Lukas en Paul begonnen in de aanval, Claudia, Maaike, Kevin en Rogier in de verdediging.

Na 10 minuten stonden we helaas achter met 2 – 0, een doorloopbal en een strafworp werden benut door Sporting Trigon, ondanks dat we best veel kansen hadden in onze eerste aanval. Maar dit maakte het tweede aanval goed door met twee afstandsschoten van Rogier en Maaike de stand weer gelijk te trekken. Het lukte ons niet om deze stand om te zetten naar een voorsprong. Yvonne had nog een prachtige kans doordat Paul een bal vanuit de ruimte naar haar toegooide en ze onder de korf vrij stond. Sporting Trigon scoorde nog wel vier keer voor rust, ruststand was dan ook

6 – 2.

 

Na de rust ging het scoren onze kant op Paul maakte een mooi afstandsschot in de vierde minuut van de tweede helft en vlak daarna gaf hij een diepe bal op Jolyn en die maakte dit mooi af achter de korf, 6 – 4. Door een strafworp voor Sporting Trigon werd de stand 7 – 4. Rogier bracht de marge weer terug naar twee punten door een afstandsschot, 7 – 5.

 

Met een afstandsschot van de tegenpartij werd de stand 8 – 5, maar volgens de scheidsrechter moesten we wisselen want volgens hem was de stand 8 – 6…………………………………… wie o wie heeft ons zesde doelpunt gescoord? We weten het nog steeds niet ;-)..  Sporting Trigon liep nog verder uit naar drie doelpunten verschil, 9 – 6.

 

In het laatste deel van de tweede helft scoorden ze niet meer, maar wij wel, Rogier schoot er nogmaals een afstandsschot in, nadat Maaike de bal prachtig aangaf vanuit de ruimte, en Jolyn maakte vervolgens doelpunt 8 en 9 met een afstandsschot en een mooie doorloopbal, aangegeven door Paul.

 

Het was een leuke wedstrijd om naar te kijken en we namen toch maar mooi een punt mee uit Leiden. Op naar de zaalcompetitie.

 

 

Linda

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.