Woensdag-wie-is-wie-dag?

Woensdag-gehakt-dag. Woensdag-breekt-zo-lekker-de-week-dag. Woensdag-wat?-dag.

Nee, vanaf nu is het bij Oosterkwartier woensdag de “woensdag-wie-is-wie-dag?”.

 

Na anderhalf jaar zo goed als geen competitie, weinig trainingen en weinig gezelligheid mogen we dan eindelijk weer. En nu we weer wedstrijden mogen spelen en daar ook publiek bij aanwezig mag zijn zien we een hoop nieuwe gezichten op het veld. Er zijn namelijk in de afgelopen paar jaar aardig wat nieuwe spelende leden bij gekomen. Om hen te leren kennen heb ik de woensdag-wie-is-wie-dag? in het leven geroepen. Zo hoop ik meer over ze te weten te komen dan hoe goed ze kunnen korfballen. Maar de “nieuwelingen” willen de oude leden natuurlijk ook leren kennen dus vandaar dat ik dacht, ik ga gewoon iedereen voorstellen.

 

Zo heb ik een, al zeg ik het zelf, leuke vragenlijst bedacht. Ieder lid, jong of oud, spelend of niet spelend, donateur of coach, krijgt ergens dit jaar die vragenlijst van mij. Ik wil dus gaan proberen elke woensdag iemand voor te stellen aan de hand van deze vragen lijst.

 

En welke betere manier is er om daar zelf mee te beginnen.

Zie hieronder dus mijn vragen lijst.

 

Wat is je naam: Lotti de Jong

En hoe oud ben je: 36

Waar woon je: Oegstgeest

In welk team speel je: het 3e

Hoe lang korfbal je al: Sinds de brugklas, dus denk 22 jaar

Hoe kom je bij Oosterkwartier terecht: Via Sandra, die zat bij mij in de brugklas

 

  • Wat staat er nog op jouw bucketlist?

Iets wat ik al heel lang wil is een (foto) reis maken naar Costa Rica. Ik denk al 15 jaar geleden zag ik in een reisprogramma iets over een canopy tour in Costa Rica (google maar). Hier ga je via zip lines etc door het oerwoud. Later, toen ik me voor fotografie ging interesseren bleek dat Costa Rica echt de walhalla is van bijzondere dieren. Dus door die 2 dingen wil ik echt nog eens die kant op.

 

  • Hoe besteed je jouw vrije tijd het liefst?

Haha dat is nogal veranderd de laatste tijd. Vroeger zou ik zeggen dat ik dan enorm veel zou ondernemen. Maar nu, als ik echt vrije tijd heb, zonder kids, plof ik het liefst neer op de bank. Even niets doen. Helaas komt dat niet zo veel meer voor en is er eigenlijk ook wel thuis altijd iets wat nog gedaan moet worden.

 

  • Wat is jouw tip aan anderen?

Maak je niet druk. Ik zie tegenwoordig zoveel mensen die zich om alles en nog wat druk maken, overal een mening over hebben en altijd iets te zeuren hebben. Echt, ik denk dan altijd, hoe slecht hebben we het hier in Nederland? Je hebt een dak boven je hoofd, brood op de plank en we wonen in een veilig land. Wees chill!

 

  • Wat is het mooiste moment dat je hebt meegemaakt?

Heel cliché maar toch wel de geboorte van Femke en Babetje. Het is niet voor te stellen hoe die moeder dochter band ontstaat, maar opeens is die er.

 

  • Wat is je grootste angst?

Makkelijk, spinnen. Ik blijf dit bizar vinden. Want ik kan heel goed relativeren. Ik weet dat spinnen niets doen, dat ze banger zijn voor mij dan ik voor hen en het is een regelrecht broodje-aap verhaal dat je zoveel spinnen in je slaap eet. Maar toch.. Als ik er eentje zie denk ik bij mezelf, waarom vind je een spin nou eng maar een kever/pissebed/sprinkhaan ofzo nou niet eng en dan probeer ik mezelf op te rapen en dat beest te pakken. Maar nee, het lukt me niet. Ik vind ze eng en ik kan dat niet uitzetten, heel irritant.

 

  • Wat is je favoriete vakantiebestemming?

Zonder twijfel Toscane Italië. Ik vind de dorpjes daar zo mooi en het eten zo lekker. Ergens op een camping met zwembad zodat je een dagje aan het zwembad af kan wisselen met mooie dorpjes bezoeken en terrasjes pakken. Heerlijk!

 

  • Wat is je favoriete film?

Snatch. Niet alleen is Brad Pitt daar nog jong en leuk 😉, die film zit zo goed in elkaar. Alles klopt, super leuk! Zelfde trouwens voor The Usual Suspects. Klopt ook helemaal!

 

  • Wat was jouw favoriete vak op school?

Wiskunde. Ik was daar ook echt goed in.

 

 

Hond of kat? Kat, zeker kat!

Batman of Spiderman? Batman, weet niet waarom

Goed boek of een goede film?  Film!

Slim of sexy? Slim!

Kunnen vliegen of onzichtbaar zijn? Oei moeilijk, ik denk toch wel vliegen

Zomer of winter? Winter, maar dan wel echt winter met sneeuw en kou

Grappig of romantisch? Grappig. Ik ben zo aromantisch als de pest.

Wintersport of zonvakantie? Wintersport!

Pepsi of Coca-cola?  Is dit serieus een vraag, coca-cola natuurlijk

Sushi of McDonalds?  Sushi

Koffie of thee? Koffie! De hele dag door koffie!

Wijn of bier?  Bier!

Proppen of vouwen? Haha, euhm, oprollen?

Avond of ochtend? Ochtend

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.